Вече имаме и овцевъд-козевъд

Защо решихме да създадем този сайт. Защото овцевъдите го заслужават. В първия ни сайт говедовъд.ею през последните месеци за „десерт” публикувахме няколко статии с овцевъдна тематика. Направи ни впечатление големия читателски поток от овцевъди. Още по-голям е интереса когато публикуваме снимки на овце. Разбрахме, че тази аудитория се нуждае от по-подробна овцевъдна информация и www.ovce-kozi.com се роди през декември и ще проходи през януари 2018 г. От страниците на сайта, ние ще казваме само истината, която сега се крие някъде между овчарниците и институциите, ще публикуваме постиженията на напредналите, опита на успелите и въпросите на начинаещите.
Ако някой си мисли, че можем сами да се справим с тази трудна задача, просто се лъже. Ето защо, се обръщаме към всички овцевъди, симпатизанти и консуматори на овчи продукти, изпращайте ни материали относно овцевъдството, и те ще бъдат публикувани без цензура, без съкращения, без допълнения.
Специално апелираме към Развъдните асоциации, предоставяйте ни вашите резултати, постигнатото от вас, и фермерите, за да му дадем публичност и покажем на обществото, че тези милиони, дето хвърчат по страниците на вестниците, се използват само в полза на фермерите.
На страниците на сайта ще ви запознаем с историята на нашето овцевъдство, високите постиженията и падения, без да спестим нищо. Също така, ще приемем всички критики, предложения за ход напред, и сътрудничество по отношение визията и съдържанието на сайта. Пожелаваме ви приятно четене.

Овцевъд и козевъд.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук