Трапезна вода “Манастирска” – Свежият дъх на Пирин събран в една капка!

Знаете ли как да подбирате водата, която пиете?
Може ли водата да бъде вредна?

Оказва се, че ако пиете прекалено много вода, кръвната плазма се увеличава, докато нивата на натрий в телесните течности намаляват.

Масова практика у нас е редуването на една минерална вода с друга марка минерална вода. Това обаче е неправилно, защото макар и различни по състав и количество, повечето минерални води съдържат еднакви минерали.

Натрият (Na+) и калият (K+) са едни от главните компоненти от химическия състав на природните води. Съдържанието на натриеви и калиеви катиони са едни от основните характеристики на минералната вода.
Повишеното съдържание на натрий в минералната вода не позволява нейната ежедневна употреба, тъй като води до нарушаване обмяната на калция и заболявания на костите.

Специалистите препоръчват минералните води да се редуват с неминерални. Това е с цел организмът да си „отпочине“ и да се избегне натрупването на минерали.

Когато се редуват минералните води с неминерални, благотворното въздействие на състава на минералните води върху организма е по-голямо. Затова всички минерални води трябва да се редуват с неминерална – чешмяна, трапезна или изворна вода.

Ние Ви предлагаме най-добрата трапезна вода – “Манастирска”.

Трапезната вода “Манастирска” е естествен продукт, а нейният произход е от дълбоките недра на Националният парк „Пирин”, който през 1983 г е включен в листата на ЮНЕСКО за защитени обекти.

За високите потребности на нашите клиенти, фирма “Свети Врачове” ООД е инвестирала много време, усилия и енергия в производството на нашите продукти.

Ние имаме вътрешна система за управление и контролиране на качеството. Основата за това са нашите принципи и нашите кооперативни визии.

Нашите продукти редовно са подложени на тестване от независими лаборатории.

Трапезната вода “Манастирска” е предназначена за постоянна и неограничена консумация по всяко време и за всяка възраст, и влияе изключително благоприятно на организма.

Трапезна вода “Манастирска” – Свежият дъх на Пирин събран в една капка!

Тел. за контакт: 088 875 96 36 

Вода 0,500 мл – 0.55 лв на дребно Вода 1,5 литра 0,77 лв на дребно.
Заб.: 13% отстъпка на едро – 0,47 лв Заб.: 13% отстъпка на едро – 0,67 лв

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук