БАТА АГРО 21

0

В изключително благоприятно време за посетителите стартира БАТА АГРО 21.

Това се случва за тринадесет ти пореден път на Летището край Стара Загора. Всичко е като на голямо изложение, независимо, че условията са направо номадски. Осигурена еднопосочна пътека, спазване на всички правила за изолиране на вируса.
Хиляди коли строени по германски, една до друга на определеното разстояние. Спомнете си първите години, всеки си оставяше колата където намери за добре. Много павилиони, много фирми, много млади експерти, които искат да Ви обяснят всичко от А до Я за дадения продукт.

Тракторите, направо спират дъхът. Огромни, лъскави, мощни и супер модерни. Не искаме да бъдем намразвани от по-малките фермери, но искаме – не искаме вероятно това ще бъде и бъдещето. Колкото и да не ни си иска – окрупняване, мощни машини, високопродуктивни и рентабилни стопанства.

Самото изложение предполага повече техника за земеделието и съответните консумативите. Фирмите обслужващи животновъдството бяха по-малко, но въпреки това представяха много интересни идеи и всичко необходимо за едно съвременно животновъдство.

Спряхме са на щанда на фирма Алта БГ ООД-гр.Стара Загора. Д-р Георги Куцаров и зооинжинер Емил Митев подробни ни разказаха за дейността на фирмата. Представиха ни новата гама бици, инокуланти , консерванти, тревни смески, сорго и машините на Мурска и Киид.

Като заключение: изложението Бата Агро си е направо едно училище на нашите фермери, което ги подготвя за в бъдещето.

GOVEDOVAD

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук