Младите идват – Крум Недялков е новият заместник-министър на земеделието

0

Министерството на земеделието вече има първия новоназначен заместник-министър. Това е г-н Крум Недялков.
От януари миналата година е заместник-декан по учебно-методична дейност на Ветеринарномедицинския факултет при Тракийския университет в Стара Загора. Той има дългосрочна специализация в САЩ, притежава също научна степен доктор, както и има придобита степен магистър по специалността ветеринарна медицина от Тракийския университет в Стара Загора.

Служебният министър-председател Стефан Янев е назначил за заместник-министър на земеделието, храните и горите Крум Недялков, съобщават от правителствения пресцентър. Той ще подпомага в неговата дейност служебния министър на земеделието, храните и горите професор д-р Христо Бозуков.

Д-р Недялков има изключителна професионална подготовка. По въпросите на храненето на животните. Негов учител в България е един от най-известните професори по хранене – Николай Тодоров. В САЩ, друг български учен, на над световно ниво – Александър Христов е също негов учител.

Искаме да кажем, на д-р Недялков, че фермерите хич не ги интересува дали е седнал на горещия стол, тях ги интересува час по-скоро да се решат многото проблеми, с които се сблъскват за да  произвеждат все повече.
Науката е второто звено, което трябва да си заеме мястото и да подпомогне фермерите.

Екипът на GOVEDOVAD.COM, OVCE-KOZI.COM и НСГБ пожелават успех в работата на зам. министър Недялков

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук