Kri Kri – номер едно

0

Една от водещите гръцки компании за производство на млечни продукти  Kri Kri успя да достигне най-доброто място за производство на кисело мляко на гръцкия пазар – първото място.
През 2020 г. Kri Kri регистрира двуцифрен темп на растеж. Този успех идва в контекста на честването на 30 години присъствие на гръцкия пазар на кисело мляко, компанията създаде юбилейна телевизионна кампания, която има за цел да информира гръцкия потребител за своя напредък, ангажираност с качеството и постиженията през всички тези години.

 Панайотис Tсинавос, президент и главен изпълнителен директор на Кри Кри, заяви: ” Ние сме много горди, че след 30 години от излизането на първото ни кисело мляко Kri Kri се застана на първо място при киселото мляко на гръцкия пазар. Това е резултат от многогодишни координирани усилия, както и от дълбока ангажираност с нашата цел. С нашата нова телевизионна кампания искаме да споделим с гръцките потребители ценностите, допринесли за този успешен курс. В същото време по този начин искаме да им благодарим за доверието, което ни оказаха през всичките тези години, както и да се ангажираме с тях, че продължаваме още по-енергично “.

Тези резултати са на основа на на данни от IRI InfoScan

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук