Ние коментираме – Вашите коментари

0

време за прочит: 1 минута

Много пъти нашите читатели, след прочитане на даден материал правят коментари. Като правило, коментарите са винаги правилни и точни. И въпреки точността, в много от тях има комичен елемент. И понеже днес е събота-уикенд, не е лошо да прочетете коментара на наш читател с кодово име 1984.

 „От серията Козе мляко – При консумация трябва ли да се вари”

Коментара на 1984: Ядеш сурово мляко – жива болест. Защо не изброите като по-сведущи заболяванията, които се предават с тази течност. Например Ку-треска. Например лаймска болест. При кариес в устата или язва в хранопровода или стомаха.

Освен това млякото в прясно състояние от човек се усвоява само до тригодишна възраст. След това организма не произвежда ензимите и млякото е като една неусвоима храна.

Навремето казах на една баба, че не трябва да храни болния си мъж с неусвоим продукт-сурово мляко., тя долната твар доста настойчиво продължи да го храни почти изцяло с прясно мляко та и викнахме и полиция малко да я посъветва и измършавелия дядо взе че се оправи и затлъстя….

Ovce & Kozi.com – Важно! Решението дали да се вари продукта или не, всеки взема сам. Ако прясното мляко се закупува от надежден доставчик и е с високо качество, тогава е по-изгодно да го използвате сурово. В случай, че вземете продукт със съмнителна свежест и качество, по-добре е да се защитите и да го сварите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук