Берем гроздето през нощта

0

време за прочит: 1 минута

Винарска изба Purcari, най-големият производител на първокласни вина в Република Молдова, пусна нова гама – Purcari NOCTURNE, посветена изключително на сегмента HORECA. Колекцията се предлага в ограничен тираж и има 6 първокласни винени сорта, се казва в съобщение за пресата от винарната в Република Модова.

Защо Ноктюрн? „Гроздето се бере на ръка, в прохладата на нощта. По този начин ароматът и интензивността на вината от гамата NOCTURNE остават непокътнати. Техниката за прибиране на реколтата през нощта има плюс: нивото на захарите в гроздето е стабилно и киселинността е балансирана ” – е казано в комюникето.

„Лимитираната серия Purcari Nocturne е резултат от упоритата работа на нашия екип, който успя да изведе на пазара продукт, който перфектно ще допълни специалните поводи. И шестте сорта ще поглезят сетивата на любителите на виното и ще отговорят на всяко предпочитание: от бяло, до червено и розе. Всички варианти отразяват нашата страст и участие в предоставянето на първокласни преживявания на потребителя, в които тероарът,  педоклиматичните условия и съвременните технологии са преплетени с нашето внимание и любов към лозата и виното. Убедени сме, че новите сортове ще бъдат много добре приети от ентусиастите на виното“ – каза Виктор Бостан, главен изпълнителен директор на Purcari Group.

 Източник: Purcari Group.

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук