Препоръката на ветеринаря: Фуражи “Геби” най-доброто за вашите животни

Д-р Десислава Чешмеджиева е родена в град  Варна. Избира да остане в България и да се отдаде на вълнуваща и ценна професия. През 2009 година завършва ветеринарна медицина в Тракийския университет в Стара Загора. Има собствен ветеринарен кабинет и ветеринарна аптека в село Тополи, обл. Варна. Омъжена е, с три деца, 12-годишно момиче и 7-годишни близнаци. Как започнахте дейността си? Каква е историята на фирмата ви?

Почти веднага след завършването си регистрирах ветеринарна аптека през 2010 година, а скоро след това и ветеринарен кабинет с идеята да затворя цикъла и възможно най-добре да помагам на хората в отглеждането на животните им. А и, за да се занимавам с това, което обичам.

Какво предлагате на клиентите си?

На клиентите си предлагам ветеринарномедицински продукти за профилактика на вътрешни и външни паразити, хранителни добавки, специфични лекарства за лечение, аксесоари. Също така и пълна гама от препарати за селскостопански животни с цел улеснение на нашите клиенти, които се  занимават с продуктивни животни и птици. И, разбира се храна за всички видове животни. Съвсем скоро решихме да заложим на дистрибуцията на едни от най-добрите фуражи на пазара в момента – сръбските ГЕБИ.

Как разбрахте за фуражи ГЕБИ?

От реклами в интернет и от изключително добрите отзиви за тях в специфичните групи за преживни, птици, прасета, домашни любимци. В която и група да влизах, ставаше въпрос за фуражите ГЕБИ и за това колко добри характеристики имат, и колко добри са резултатите при хранене на животните с тях. Освен това са лидер в производството на фураж в Източна Европа. Свързах се с екслузивния представител за България и заработих с ГЕБИ.

Защо решихте да заложите на сръбските фуражи ГЕБИ и да ги дистрибутирате?

Мащабът на завода, отношението към детайлите, вдъхват доверие най-първо на нас, като професионалисти, за да предложим съответно и най-доброто на клиентите ни животновъди и любители. Защото е важно качественото изхранване на животните, а покрай тях и на хората в хранителната верига. Аз като ветеринар и като човек, който обича животните, държа да бъдат с отличен здравен статус. Фуражи ГЕБИ залагат на здрава храна за здрава стока и за здраво поколение. Тези неща са неразривно свързани. Фуражите са екструдирани, лесно усвоими, натурални и с балансиран хранителен състав. И всички животновъди са изключително доволни от резултатите. С фуражи ГЕБИ те могат да разчитат на добър прираст и здравословен растеж, качествена продукция на ниска себестойност. За тези, които могат да си направят сметката  – колко ядат животните им, каква продукция дават – месо, мляко или яйца,  и така да видят, че да купуваш качествено си струва винаги. Винаги.

За какви животни се търсят най-много фуражи във вашия, Варненския район?

За всякакви – пилета, зайци, крави, кокошки, птици, прасета, за кучета и котки…Имам клиенти с домашни любимци, клиенти фермери, имам и клиенти, които гледат животни, за да изхранват семействата си, разчитайки на качество и добри резултати. Тук е ролята на фуражи ГЕБИ това да се случи по най-добрия начин!

Вие гледате ли животни вкъщи и какви?

Да. Имам две кучета, котка и много кокошки.

Вашата формула за успех е…

Тайната ми съставка е упоритост. Притежавам комбинацията от знания, умения и образование. Имам идеи, работя с най-добрите и се уча от най-добрите. Имам и пълната подкрепа на семейството си. И, разбира се, много работа.

Какво бихте казали на клиентите си – настоящи и бъдещи?

Да търсят и избират най-доброто за себе си, за своето семейство и за своите животни. Да бъдат здрави, да подхождат с грижа към животните си и да разчитат на професионалистите в грижата за тях.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук