“Алфа Микс” еоод: Ножица за копита, за овце и кози FELCO 50

Модел с въртяща се дръжка за постигане на висока производителност и разпределяне на усилието при работа по цялата длан.

Две режещи остриета, покрити с Xylan® за предпазване от инфектиране . Здрави дръжки, изработени от подсилена алуминиева сплав.

Микрометрична система за прецизно регулиране на притегнатостта на остриета.

Въртящата дръжка разпределя мускулното усилие при рязане върху всички пръсти и го редуцира с 30%, като намалява риска както от тендовагинити, така и от синдром на карпалния тунел. Гумирано покритие на ротационната дръжка и антиприплъзващо на ергономичната дръжка. Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланта и китката.

Ножица за копита, за овце и кози FELCO 50

Eргономичен модел за качествена и високопроизводителна работа по изрязване на копита, разработен в сътрудничество със специалисти по отглеждане на овце и кози.

Две режещи остриета, покрити с Xylan® за предпазване от инфектиране. Здрави дръжки, изработени от подсилена алуминиева сплав.

Микрометрична система за прецизно регулиране на притегнатостта на остриета.

Ненадмината ергономичност поради формата на дръжките и разположената под ъгъл спрямо тялото на ножицата режеща глава. Дръжки с покритие против приплъзване. Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланта и китката.

За повече информация:  ТУК

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук