Представяме ви фуражен завод “ГЕБИ”

По най-добрия начин!

Кои сме ние

Компанията ГЕБИ ДОО е основана през 1983 г. с дейност внос и износ на компоненти за направата на храни за животни. Скоро след началото, постигайки лидерски позиции в търговията с рибно брашно в Сърбия, полага основите на свое производство, изграждайки завод на зелено. Заводът на компанията се намира в Чантавир, град в северна Сърбия. Завършен е през декември 2003 г.

Днес, с персонал от 200 души, понастоящем се снабдяват над 3600 обекта с богата гама от екструдирани и експандирани продукти за хранене на животни – пилета, бройлери, кокошки, пуйки, патици, гъски, пъдпъдъци, свине, овце, кози, говеда, крави, телета, зайци, коне, кучета, котки, храна за риби, захранки за спортен риболов и др.

Днес, с персонал от 200 души, понастоящем се снабдяват над 3600 обекта с богата гама от екструдирани и експандирани продукти за хранене на животни – пилета, бройлери, кокошки, пуйки, патици, гъски, пъдпъдъци, свине, овце, кози, говеда, крави, телета, зайци, коне, кучета, котки, храна за риби, захранки за спортен риболов и др.

Мисия

Здрави и продуктивни животни, здрава храна за здраво поколение!
За здрава диета е нужна разнообразна храна – зърнени култури, мляко, яйца, месо. За да се изпълни това условие, е важно да имате здрава стока – пилета, свине, крави, овце. А за тяхното добро здраве, също е необходима здрава храна – леко усвоима и богата на хранителни вещества. Точно такъв фураж произвежда ГЕБИ вече 15 години!

Грижливо като за деца, ние осигуряваме качествено изхранване на животните, с което даваме най-добрите резултати на животновъдите за производството на месо, мляко, яйца. А така за крайните клиенти – вкусна и здрава храна.

Иновации, инвестиции и развитие

От самото начало на производството на фураж, през декември 2003 г. , водещото в  производствения процес са иновациите, новите технологии, постоянните усилия за развитие. Чрез разширяване на асортимента и влагане на цялата печалба в нови мощности и ноу-хау, ГЕБИ се позиционират на лидерското място в производството на фураж на Балканите!

ГЕБИ първи в Сърбия, залагат на екструдиране и експандиране на всички свои суровини, във всеки ценови клас. По този начин се гарантира по-лесното и по-добро усвояване на фуража от всички възрасти и категории животни, както и пълното отсъствие на афлатоксини! При екструдирането сложните захари се превръщат в прости, блокират се пепсин и трипсин инхибиторите, и без нужда от изкуствени ароматизатори, фуражът се приема добре от животните със своя сладко-пържен вкус. Към настоящия момент в завода работят 10 екструдера, които покриват нуждите за производството. Фуражът в 90% е гранулиран, но по желание на клиента може да се предложи и в брашнест вид (т.нар. меко). Цялостният процес на производството на фураж, както и на другите продукти на ГЕБИ, е автоматизиран, което гарантира адекватно дозиране на зърнени компоненти, аминокиселини, витамини и минерали. Така се получава готовият продукт, отговарящ на всички стандарти. Благодарение на съвременните технологии и специализиран софтуер, възможността  за грешка е сведена до минимум. А за контролът и следене на целия процес в една смяна, е необходим само един човек. Това гарантира по най-добрия начин изпълнението и на индивидуални рецепти спрямо адекватните нужди на клиентите.

 

Дневното производство на фураж е 1000 тона. През годините, за да съхранява зърното по своите най-високи стандарти, ГЕБИ изгражда 25 откупни станции за зърно, както и собствен силозен парк на територията на завода. На една ръка разстояние от производството, винаги на разположение, стоят 300 хил. тона собствено зърно. В проект е изграждане на ЖП перон в близост до завода, за да се улесни логистиката за по-далечните пазари, като Русия и клиенти в Близкия изток. Геби притежава и два мелничарски завода.

През 2017 г е обновено на 100% оборудването на подразделението за храна за домашни любимци. Закупената техника е последна дума в тенденциите за производство на кучешки и котешки сухи храни.

Коректност

Всяка категория фураж е съобразен с вида и възрастта на животните, техните нужди и съответно с желанието и концепцията на клиента да постигне максимални резултати в дейността си от генетиката, която ползва.

ГЕБИ доставя постоянно качество 365 дни в годината. Всеки път еднакво добър фураж, всеки път отлични резултати!

За контакти:   office@bulmars.comwww.gebi.rs

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. ГЕБИ Е НАЙ ДОБРОТО. ОТ КАКТО ХРАНЯ С ТЯХ , ДОБИВИТЕ СА В ПЪТИ КАКТО ЗА АГНЕТА, ТАКА И ЗА МЛЯКО.

  2. ГЕБИ с 20% протеин. Протейна стимулира мляконадоя. ПРОТЕИН са соя, грах, люцерново СЕНО с 23% протеин, също така и меласата стимулира животното да произведе повече мляко. Всичко др е лиже да те лаже и е само увеличаване на разходите и лойта по животното.

  3. Цветомира е като някакъв ненормалник повтаряш едно и също по всички сайтове научиха че хората какъв помияр си

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук