През 2020 г – 200.9 млн. евро за земеделските стопани

1

Пари от Европейската комисия за земеделските стопани! Европейските земеделски стопани ще получат 200,9 милиона евро от Европейската комисия за насърчаване на селскостопански и хранителни продукти, както вътре, така и извън Европейския съюз.

Секторите, които могат да кандидатстват за финансиране, включват млечни продукти, сирене и олио.
„Европейската комисия обяви, че през 2020 г. ще отпусне 200,9 милиона евро за финансиране на дейности за популяризиране на европейски селскостопански и хранителни продукти вътре и извън Европейския съюз, се казва в съобщение на пресата на ЕК Повече от половината от бюджета за 2020 г. (118 милиона евро) ще бъдат насочени към промоционални кампании на пазари извън ЕС с висок потенциал за растеж, като Канада, Китай, Япония, Южна Корея, Мексико и САЩ.

Допустимите сектори включват млечни продукти и сирене, хранителни масла, зехтин и вина. Избраните промоционални кампании биха увеличили конкурентоспособността и потреблението на селскостопански и хранителни продукти в ЕС, биха повишили тяхната видимост и пазарен дял в целевите страни!

ЕК

1 КОМЕНТАР

  1. Дай Бог и за нас да увеличат субсидиите, а не да ни подхвърлят мизерни пари и да ни внасят техните с години залежали меса

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук