Край на облекчаването покрай пътя – глоба 50 евро

0

Най-редовно, пътувайки по пътищата на страната, виждаме най-вече мъже, които са спрели колите си, обърнали са се с гръб към пътя и спокойно си изпразват мехурите. На пръв поглед грозно, ама какво да правят хората, като по паркингите няма тоалетни. Преди известно време дори една тоалетна, която тежи близо двеста килограма, бе открадната. Във Франция, един кмет забрани уринирането до нивите, така че внимавайте, когато пътувате по пътищата на тази държава. Търсете тоалетни.

Кметът на френско селце с 250 жители, издаде заповед, за забрана на уриниране в рамките на пет метра от обработваната площ – разбирай нивите. Той се обосновава на факта, че “човешката урина съдържа химични вещества, забранени за използване в селското стопанство “.

Според, кмета на града, който е и земеделски стопанин, този текст има за цел да акцентира върху поведението на пътя, на по-силна част на човечеството ….т.е. мъжете.

Според текста на заповедта „резултатите от тестове с урина при хора, разкриват значително присъствие на химикали, чийто произход е многоцветен: фармацевтични продукти, вещества съдържащи се в домашни продукти, козметика, химикали  и др, повечето от които са забранени в селското стопанство, поради тяхната токсичност. Всяко констатирано нарушение, ще бъде наказано с глоба от 50 евро, а в случай на рецидив, наказанието може да стигне до по-сериозни глоби” – обаче не се уточнява точно какви.“

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук