Марихуана и за прасетата

0

Преди известно време в щата Вашингтон падна забраната на марихуаната и някои решиха да се възползват от това. Изглежда, че там, някъде на Запад, добавянето на леки наркотици в хранителните продукти е на мода. Скоро и у нас бе приготвен кекс с подобни добавки.

Докато ние правим всичко възможно да неутрализираме Чумата по свинете, свиневъди от САЩ правят добър бизнес, като спазват строго определени рецепти с марихуана към дажбата на прасетата. Фермера има и месарски магазин и продава това месо с голям успех. Според фермера полученото месо е с уникален вкус.
Преди месото да влезе в магазина, след клането, трупа се разтрива с марихуана. Всъщност прилагат се два етапа – включване на марихуаната в дажбата, която от своя страна успокоява животното и то си хапва сладко, сладко.
И второто – разтриването и мариноването с марихуана осигурява ароматите и подобряване на вкуса.

Самият фермер казва: – не ме разбирайте погрешно, ние правим устойчиво и отговорно земеделие и производство на месо. Какво бихте предпочели да ядете? Свински котлет от прасе, отгледано с антибиотици и хормони, или яхния с месо от прасе, отгледано от естествена храна, към което добавих марихуана? ”
Изглежда, че отговорът е даден от самите клиенти, защото магазина му е винаги пълен.


Марихуана се наричат изсушените (и понякога обработени) женски (съцветия) на някои видове коноп (Cannabis), когато са предназначени за употреба от човека с оглед на психоактивното им въздействие.
Съцветията се състоят от женските цветове, техните околоцветници и прилежащите листа. Тези части на конопеното растение са по-гъсто или по-рядко покрити с жлезисти власинки (трихоми), които отделят капчици смола, състояща се от различни терпени, канабиноиди и други вещества

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук