Глоби за некоректните. Няма прошка за никой

0

Обикновенно, ни заливат със съобщения, за някакви милиони, които влизат в банковите сметки на фермерите.
Но фермерите си знаят, че както влизат, така и излизат. Те се дават на хората да си помогнат в някои от дейностите, които вършат. Нашите фермери пък от своя страна си мислят, че техните колеги от други европейски страни, получават повече субсидии. Де да беше така. И те получават, но и много глоби плащат. Безплатен обяд няма.

Контролните служби по земеделие, са наложили глоба в размер на 200 хиляди рубли /5500 лева/ на кооператив за производство на мляко в Московска област. Организацията е собственик на пасище с обща площ 1260 декара.

Комисията установява, че собственика не изпълнява установените изисквания и задължителни мерки за подобряване, защита на земята и защита на почвата от вятърна и водна ерозия, и предотвратяване на други процеси и други отрицателни въздействия върху околната среда, които влошават качеството на земята. Парцела земеделска земя, е бил обрасъл с дървета, храсти и плевели. Не са поставени знаци за използване на земята за селскостопанското производство. За установените нарушения ръководството на кооперацията ”е подведено под административна отговорност по Кодекса за административните нарушения на Руската федерация, под формата на налагане на административна глоба в размер на 200 хил. рубли. Издадена е заповед за отстраняване на установените нарушения на законодателството на Руската федерация “, – се посочва в съобщението.

Източник: riamo.ru

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук