ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЖИВОТНОВЪДИ! 🐏🐑🐄🐃🐐🐓

0

Увлечени в трудната борба с коронавируса през последните месеци, седмици, дни, обществото сякаш забрави да поздрави хората, които осигуряват млякото и месото на нашата трапеза.

Шести май, от години си е известен и като празник на животновъда. Когато се говори за животновъдите, не трябва да страдаме от всякакви партийни пристрастия. Трябва да дадем заслуженото на тези хора, които денонощно, в студ и летни жеги са по фермите. Животновъдите, които ежедневно се борят с изненадите на пазара, с новите изисквания, с липсата на помощници и въпреки това, те продължават да произвеждат и пълнят магазините .

Честит празник на всички животновъди, на научните работници, които работят за животновъдството, ветеринарни специалисти и животновъдните организации.

Националния съюз на говедовъдите в България, също поздравява своите членове и всички останали говедовъди и овцевъди в страна.

Скъпи колеги, приятели, фермери – пожелаваме Ви повече животни, повече мляко и бъдете все така упорити и издържливи и занапред.

Честит празник приятели!

Бъдете здрави!

Председател на НСГБ: Димитър Зоров
Изпълнителен директор на НСГБ: Михаил Михайлов

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук