Упреци към нас, но те ни радват

В редакцията на  сайта Овцевъд & Козевъд се обади г-н Деан Тодоров – председател на Асоциация за развъждане на млечните породи кози.
„Не съм съгласен, с цитираното в статията публикувана от вас, а именно

ЕС: Регламент 1012 – в действие

че относно Регламента, няма интерес от страна на асоциациите. Аз мога да кажа за нашата асоциация – тази за развъждане на млечните породи кози, че още миналата година изготвихме Правилник за водене на развъдна дейност и развъдна документация. Същият е съобразен с всички изискванията на Регламента, адаптирани към нашето законодателство в момента, по отношение на селекционната дейност.
Правилника е поместен в нашата интернет страница и можете да се запознаете с него. Нещо повече – Правилника е приет, забележете не от Управителния съвет, а от Общото събрание на асоциацията. Направихме всичко възможно да запознаем нашите членове с най-важните точки на Регламента. Аз мисля, че ние, като асоциация сме готови да работим по новите правила. Забележете, не случайно на втората страница на Правилника пише 2019 г.“
Разбира се, че се извинихме за направения от нас пропуск на г-н Тодоров. Вътрешно обаче, се радвахме, че някои от нашите асоциации вървят напред.
Разгледахме и подробно Правилника, написан е от председателя – зооинжинер Тодоров и зооинжинер Радослав Бориславов – изп. директор на асоциацията. Това е един изключително грамотно и достъпно за фермерите документ. Както се казва, да четеш и да пееш. Запазваме си правото да ви представим този Правилник в следващи статии.
Завършвайки статията искаме да кажем – готови сме всяка асоциация да ни се упреква,  след като ни покаже подобен правилник
Овцевъд & Козевъд

1 КОМЕНТАР

  1. От цяло министерство и 50 асоциации само една знае какво прави… Това е тъжно!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук