Всички ушни марки с баркод

0

След  обнародването в ДВ бр.5/12.01.2018 г.,влязоха в сила промените които предвижда наредба №6 за изискванията към средствата за официална идентификация на животните.
Основните промени свързани с ушните марки са завишаване на изискванията свързани с качеството на предлаганите идентификатори подлежащи на регистрация в БАБХ,и даване на възможност за идентификация на едри преживни животни по един от следните начини:

-две ушни марки с жълт цвят;
-ушна марка с жълт цвят поставена на дясното ухо и електронна ушна марка с оранжев цвят поставена на лявото ухо;

-две ушни марки със син цвят и търбушен болус;

Ново при надписите на ушните марки е задължителното изискване на всяка част на ушните марки да има поставен баркод с номера на марката.

Ново в гамата ни от продукти, е ушна марка предназначена за пасищно отглеждани животни, с два пъти по-голяма площ от обичайната, ушна марка със специален контейнер, с който при поставянето и се взема тъкан за ДНК анализ, електронни ушни марки за говеда и болуси.

Баркода на нашите ушни марки, може да прочетете със смартфон още сега от снимките, като за целта е нужно да свалите от интернет беззплатно приложението „i-nigma”.
Продуктите GEPE Q-flex се произвеждат в съответствие с ISO 9001:2008 от висококачествен гъвкав полиуретан (TRU) от модерни, напълно автоматизирани производствени линии. Всички RFID продукти (електронни средства за идентификация) са тествани по ICAR.
Специфичната форма на ушната марка, подсиленото тяло и острия пробивен връх на „мъжката” част, заключващ пръстен и отвори за вентилация поставени в „женската” част, високото качество на печата и на материала са предпоставка ушните марки GEPE да са предпочитания продукт.

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар
Моля въведете вашето име тук